Interviu cu Zisu Cătălin, Administratorul Green Kraft, despre Noul Serviciu de Dezmembrări Auto

Interviu cu Zisu Cătălin, Administratorul Green Kraft

Reporter: Bună ziua, domnule Zisu Cătălin. Ne puteți spune mai multe despre serviciul de dezmembrări auto oferit de Green Kraft?

Zisu Cătălin:  Bineînțeles. Serviciul nostru de dezmembrări auto se concentrează pe demontarea eficientă a vehiculelor care nu mai sunt în stare de funcționare. Scopul nostru principal este de a recupera și de a recicla materialele.

Reporter:  Cum decurge procesul de dezmembrare la Green Kraft?

Zisu Cătălin: Procesul nostru începe cu o evaluare detaliată a fiecărui vehicul. Demontăm fiecare mașină cu grijă, extrăgând materialele reutilizabile și asigurându-ne că fluidelor și materialelor periculoase li se acordă o atenție specială. Un aspect cheie este că tot fierul vechi rămas după dezmembrare este trimis către facilități de reciclare.

Reporter: Care sunt beneficiile ecologice ale acestui serviciu?

Zisu Cătălin: Prin reciclarea materialelor recuperate din aceste vehicule, contribuim la reducerea deșeurilor și la conservarea resurselor. De asemenea, prin trimiterea fierului vechi spre reciclare, ajutăm la diminuarea impactului asupra mediului.

Reporter: Cum se diferențiază Green Kraft de alte companii din domeniu?

Zisu Cătălin:Ne diferențiem prin abordarea noastră orientată spre reciclare și prin angajamentul față de mediu. Ne concentrăm pe procese eficiente care maximizează recuperarea materialelor, în timp ce minimizăm impactul negativ asupra mediului înconjurător.

Reporter: Ce planuri aveți pentru viitorul serviciului de dezmembrări auto la Green Kraft?

Zisu Cătălin: Planificăm să extindem capacitatea noastră de procesare și să îmbunătățim continuu tehnicile de reciclare. Scopul nostru este să devenim un exemplu în industrie pentru abordarea noastră eficientă și ecologică.

Reporter:  Vă mulțumim pentru informațiile detaliate și pentru timpul acordat.

Zisu Cătălin:  Cu plăcere. Sunt încântat să împărtășesc viziunea și activitățile Green Kraft.

About The Author