De ce să alegi un scaun gaming dacă ești un fan al jocului virtual?

Jucătorii știu bine că modul de funcționare a scaunului în timpul imersiunii în lumea virtuală poate fi numit extrem. Gameplay-ul este fundamental diferit de munca de birou. Prin urmare, designul, materialele și funcționalitatea unui scaun gaming trebuie să corespundă dinamicii utilizării acestuia, ceea ce presupune un nivel de performanță complet diferit.

Când stai în poziția șezut, de cele mai multe ori întreaga sarcină cade pe coloana vertebrală. Din acest motiv toți oamenii preferă scaunele cu spătar care permit odihna spatelui. În caz contrar, trebuie să menții singur poziția corpului cu ajutorul corsetului muscular. Cu toate acestea, după un anumit timp, mușchii obosesc și amorțesc, ceea ce duce la o circulație deficitară și la durere.

Un scaun de birou pentru gaming se distinge de scaunele convenționale prin mai multe caracteristici. În primul rând, are o formă anatomică, oferind suport ortopedic de înaltă calitate pentru întreaga coloană vertebrală, de la regiunea pelviană până la regiunea cervicală. Acest lucru se realizează prin repetarea curbelor naturale ale corpului. În acest caz, coloana vertebrală este fixată în siguranță în poziția corectă, eliminând cea mai mare parte a încărcăturii din cadrul muscular și permițând sângelui să circule normal.

Scaun gaming – Tetiera si suportul lombar

Tetiera și suportul lombar sunt elemente structurale esentiale pe care orice model de scaune de gaming ar trebui sa il aiba, oferind suport pentru cap și partea inferioară a spatelui. Acest lucru elimină aproape complet apariția durerii în aceste locuri, care sunt problematice pentru majoritatea jucătorilor profesioniști. În același timp, tetiera îți permite să-ți relaxezi mușchii gâtului în scurtele minute de răgaz.

Personalizarea, înseamnă prezența în proiectarea scaunului a diferitelor mecanisme de reglare, care asigură ajustarea individuală a parametrilor scaunului și spătarului pentru fiecare persoană în particular. Modelele de scaune gaming moderne fac posibilă luarea în considerare chiar și a greutății tale, a înălțimii și lungimii brațului, și pot, de asemenea, să memoreze poziția ta preferată. Desigur, cu cât un scaun are mai multe ajustări diferite, cu atât este mai mare nivelul de confort pe care îl poate oferi.

Tapițerie de înaltă calitate și confort maxim

În prezent, materialul optim pentru finisarea unui scaun birou gaming este pielea ecologică. Este realizat pe o bază de mesh sau este acoperit cu un strat elastic și durabil de poliuretan. Practicitatea și durabilitatea scaunului sunt evidente, deoarece scaunul își păstrează aspectul original pentru o lungă perioadă de timp și nu necesită îngrijire specială. In plus, pielea ecologica este extrem de plăcută la atingere si poate fi decorată în orice schemă de culori.

Stabilitatea scaunului și fiabilitatea designului său sunt extrem de importante. La fabricarea lor se folosesc traverse și rame întărite, role de înaltă calitate și umplutură densă. O astfel de soluție se găsește rar la modelele de scaune de birou tradiționale și, prin urmare, durata lor de viață este vizibil mai scurtă. Jucătorii profesioniști abordează alegerea unui scaun gaming cu înțelepciune și atenție, achiziționând un produs care le permite să se cufunde complet în lumea jocului cu confort maxim și fără a-și compromite sănătatea. Un scaun birou gaming permite organismului să funcționeze pe deplin la toate nivelurile și are un efect pozitiv asupra bunăstării, sănătății mintale și imunității.

About The Author