Centru de daune Allianz sau comunicarea cu asiguratorul? Iata raspunsul!

centru de daune Allianz

In urma unui accident auto care este soldat cu daune auto minore, soferii asigurati de Allianz Tiriac au posibilitatea de apela direct la asiguratorul lor sau de a colabora cu un centru de daune Allianz. In unele cazuri, soferii tind sa interactioneze direct cu asiguratorul lor.

Totusi, in ziua de astazi, acest lucru nu mai este recomandat. Poti avea parte de mult mai multe avantaje si beneficii daca alegi sa colaborezi cu un centru de daune care se afla intr-un parteneriat cu Allianz (si cu alti asiguratori deopotriva).

Iata cateva informatii esentiale pe care orice sofer ar trebui sa le stie!

Un centru de daune vine la pachet cu expertiza dovedita

Allianz si alti asiguratori pot oferi mai multe tipuri de asigurare, nu doar auto. In schimb, un centru de daune Allianz iti va pune la dispozitie consilieri dedicati, cu expertiza dovedita in domeniul auto, care vor avea grija de constatarea si evaluarea daunelor masinii tale.

In aproape toate situatiile, procesul abordat de un consilier dedicat al unui centru de daune rezulta intr-o solutionare mai rapida a dosarului de dauna. Acesta ajuta atat soferii sa solutioneze dosarul cat mai repede, cat si asiguratorul (Allianz), prin faptul ca reduc numarul de clienti care s-ar putea prezenta la centrul acestora.

Poti considera un centru de daune Allianz o sucursala a asiguratorului care te poate ajuta in aceeasi masura, deseori chiar mai bine, sa solutionezi un dosar de dauna!

Un centru de daune ofera servicii complete

Spre deosebire de asigurator, un centru de daune Allianz pune la dispozitia soferilor si pagubitilor servicii complete – deschidere dosar fara programare, constatare si evaluare eficienta a daunelor, consiliere complet gratuita pe parcursul intregului proces, precum si posibilitatea de decontare directa cu asiguratorul.

Cu alte cuvinte, odata ce incepi colaborarea cu un centru de daune renumit, poti spune adio stresului. Un consilier experimentat se va ocupa de intreg procesul, la final chiar realizand decontarea directa cu asiguratorul pentru reparatia masinii tale – tu nu vei avea absolut nimic de facut!

Un centru de daune specializat iti poate oferi si servicii suplimentare

Ai dori o masina la schimb cat timp cea personala se afla intr-un service? Ai dori sa ai acces la servicii de vopsitorie si tinichigerie intr-un service de incredere? Vrei garantie completa asupra reparatiilor efectuate intr-un asemenea service?

Poti avea acces la toate cele mentionate daca alegi sa colaborezi cu un centru de daune Allianz renumit, precum Birou Constatari Daune – o retea extinsa de service-uri auto pe care te poti baza oricand, ba chiar poti alege un service apropiat de locuinta ta pentru a nu fi nevoit sa faci un drum prea lung atunci cand reparatiile sunt gata.

Centrele de daune specializate precum Birou Constatari Daune nu inlocuiesc un asigurator sau serviciile oferite de acesta. In schimb, ele eficientizeaza comunicarea cu asiguratorii. Acestia din urma opereaza la nivel national si international – resursele sunt impartite si pot fi limitate.

Apoi, un centru de daune iti ofera asistenta personalizata indiferent de situatie – in acest fel, solutionarea dosarului tau de dauna nu mai este un vis indepartat, ci o realitate usor de implinit!

About The Author